tiistai 17. toukokuuta 2016

340. Kotitekoinen ihananraikas-jäde!




Tähän jädeherkkuun ei oikeastaan ole mitään kovin tarkkoja annosmittoja, toimi omien makunystyröiden mukaan. Itse lisäsin jugurttia pari reilunreilua ruokalusikallista (kukkurallista) jugurttia, vähän vettä (jotta blenderi puree) ja reippaasti marjoja. Näin ollen jäde on hyvin raikasta ja sorbettimaista. Toimii varmasti kuumana kesäpäivänä vielä paremmin esim. partsilla nauttiessa. Seuraavaksi voisi tehdä enempi jugurttimaisia ihan vaikka muoteissa, niin voi nautiskella jätskiä suoraan tikuista. Muista pakastaa ensin banaanit ja marjat, blendaa, syö heti tai laita pakkaseen jähmettymään ja tarjoile vaikka ruoan jälkeen raikkaana jälkkärinä. Nestemäistä vanilja-aromia tarvitsee lisätä vain n. 0,5tl. Koristele millä mieli tekee, itse tiputtelin päälle muutaman jugurtti -ja suklaapähkinän... Ihania jätskihetkiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti